CÂINII DE SERVICIU

Fetița se numește Bella, și suferă de o boală rară, numită Morquio Syndrome. Bella nu își putea folosi picioarele, având permanent nevoie de scaunul cu rotile și de cârje.

Câinele se numește George, și este un câine de serviciu. El ajută persoanele cu probleme de sănătate să aibă o viață mai bună.

De când l-a cunoscut pe George, viața Bellei s-a schimbat complet: pentru prima data fetița a putut să meargă pe picioarele ei. În timp, cu ajutorul lui George, starea de sănătate a Bellei a evoluat atât de mult, încât ea poate acum să se plimbe cu bicicleta și să facă o mulțime de lucruri, altădată imposibile.

George este un erou, un erou salvator. El i-a dăruit Bellei puterea de a merge, puterea de a-și depăși boala – putere pe care niciun doctor si niciun tratament medical nu i-au putut-o oferi fetiței.

Cu toate acestea, George este doar un exemplu, unul dintre milioanele de câini care ajută oameni. Nu sunt toți câini de serviciu. Cei mai mulți sunt câini obișnuiți, sunt câinii noștri de acasă.  Ei ne veghează și nu se dezlipesc de noi când suntem bolnavi sau când plângem, și astfel ne alina durerea și tristețea. Dacă suntem în pericol, noi sau casa noastră, ei ne apără cu prețul vieții lor. Cu toate astea, deseori noi îi certăm și îi pedepsim, pentru nimicuri, iar ei ne răspund în schimb doar cu dragoste, mereu dragoste. Vă mulțumim, dragii noștri căței, vă mulțumim, câini de pretutindeni! Sperăm să fim în stare să învățăm de la voi cum să fim buni și înțelepți, ca astfel să vă prețuim din ce în ce mai mult, așa cum meritați!

bellageorgehugSDP

bella george

Leave a Reply

Your email address will not be published.