OM SAU ANIMAL?

BEB

Un caz aproape incredibil a avut loc în sud-estul Peninsulei Arabe, în Oman: un câine fără stăpân a găsit un copil nou născut și l-a purtat în gură prin deșert, pe o distanță mare, pentru a-l salva.

Martorii care au văzut câinele purtând copilul în gură au alergat spre el, imaginându-și că animalul va face rău bebelușului. Câinele a lăsat cu grijă copilul din gură, încredințându-l oamenilor, fără nicio împotrivire.

Este tulburator faptul că acest câine se îndrepta, cu copilașul în gură, către un spital. Cumva, câinele știa exact unde trebuie să ducă bebelușul pentru ca acesta să primească ajutor. Medicii au fost uimiți când au consultat atent copilul și au constatat că acesta nu avea nicio rană sau zgârietură cât de mică, deși câinele l-a ținut în gură cine știe câtă vreme.

catel

Datorită înregistrărilor video de la maternitate, poliția crede că mama bebelușului este o femeie care a vizitat spitalul dar a plecat fără să își lase datele de identitate și fără să permită medicilor să o consulte. Ea ar fi născut copilul și apoi l-ar fi aruncat, condamnându-l la moarte sigură. Însă câinele nu doar că a găsit copilașul, ci a știut și încotro să meargă, unde să îl ducă astfel încât să îi salveze viața.

CAINELE

Deseori animalele sunt mult mai bune la suflet decât oamenii. Mai ales câinii. Inclusiv cei maidanezi, cei fără rasă, cei de pe stradă, cei ai nimănui. Un motiv în plus să îi iubim, să îi respectăm, să îi ajutăm. Un motiv în plus să îi salvăm și noi pe ei: adoptându-i, oferindu-le un loc în inima și în casa noastră.

Sursa știrii: Mango News

Leave a Reply

Your email address will not be published.