PROGRAMUL “COPII ȘI CĂȚEI” ÎN ȘCOLILE DIN BUCUREȘTI

Programul de educație informală “Copii și căței” are ca scop dezvoltarea armonioasă și responsabilă a copiilor prin promovarea respectului pentru viață și natură, și este dedicat în principal copiilor din clasele a III-a și a IV-a din București.

Având durata unei ore de curs, programul poate fi prezentat în cadrul orelor de educație civică, științe ale naturii, opționale etc. Programul aduce în atenția elevilor pe cel mai îndrăgit animal – câinele – cu care copiii pot relaționa și prin intermediul căruia valorile împartașite în cadrul programului pot fi cel mai ușor asimilate. Copiii vor fi educați în privința conviețuirii armonioase alături de animale și natură și a beneficiilor pe care această conviețuire le generează în viața oamenilor.

Echipa de proiect va desfășura în ora de curs o sesiune interactivă bazată pe modelul teatral, pe joc și recuzită, parcurgând o serie de noțiuni importante: conviețuirea armonioasă alături de alte specii, rolul animalelor în viața oamenilor, nevoile fizice și psihice ale unui câine, interacțiunea în siguranță cu câinii etc.

Copiii și cadrele didactice vor primi kituri de materiale educaționale care pot fi folosite în cadrul orelor de educație civică, științe ale naturii, limba și literarura romana, teme pentru acasă, alte proiecte intra și extra curriculare etc.

Programul și toate materialele sunt oferite gratuit.

Dacă doriți programul “Copii și căței” în școala voastră, vă rugam să ne contactați prin e-mail office@red-panda.ro sau telefon 0727.562.941.

Așteptăm cu drag mesajele voastre!

 

01

00

xx

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.